Part 2 - You´re my favorite girl

Sen märkte jag att klockan hade gått fort så jag stängde ner datan och gick in i badrummet och tvättade bort mitt smink, bytte om sen kröp jag ner i sängen och somnade efter bara några minuter med att vi skulle flytta på tankarna.

_____________________________________________________________________________










       *PIIP * PIIP * PIIP * PIIP *

Jag vaknade och tryckte på knappen som stänger av alarmet, gick in i badrummet och in i duschen när jag var klar så valde jag kläder och det fick bli ett par svarta jeans och ett svart långt linne och en jeans väst över det och ett svart nitskärp. Jag gick och sminkade mig och sånt, sen gick jag ner och mamma satt som vanligt och läste tidningen,

"Godmorgon - sa jag samtidigt som jag tog ut juicen" 
"Godmorgon, du jag hittade ett hus i går" 
"Mhm..sa jag samtidigt som jag vände mig om och lutade mig mot bänket men juiceglaset i handen." 
"Jag ska åka och kolla på det i dag så jag kommer nog hem sent i natt"
"Okej, men lämmnar du pengar?"
"Ja här har du 500 kr"
"Tack! men du jag måste sticka nu - sa jag och gick ut ur köket och hämtade min väska och sen så drog jag på min mina svarta låga converse sen gick jag till skolan"

I skolan mötte jag Emeliy vid mitt skåp, hon lös upp när hon såg mig,

"HANNAH, sa hon och krama mig"
"Värst vad du var glad ,sa jag"
"Jaaa för  idag kommer Justin Bieber till London och imorgon ska vi på hans konsert,sa hon"
"Juste det hade jag glömt, sa jag"
"Men Hannah då, sånt får man inte glömma! sa hon och slog till mig på arme n och skrattande samtidigt"
"Hahaha, sa jag och öppnade skåpet och jag tog fram mina böcker jag behövde till nästa lektion.

Jag kollade på Emeliys böcker och vi hade samma så vi har lektionen tillsammans, vi gick vidare till klassrummet och satte oss i bänkarna längst bak som vi brukar, dagen flöt på som vanligt, och idag åkte jag och Emeliy till centrum och shoppade. När jag kom häm så värkte mina fötter och jag var jätte trött, jag gick och gjorde i ordning mig för att sova när jag la mig i sängen så kom jag och tänka på att vi skulle på Justin Biebers konsert imorgon efter det sommnade jag.

NÄSTA MORGON:

Jag vaknade av mitt alarm pep så jag stängde av det och gick och duschade, i duschen kom jag och tänka på att vi skulle på konsert idag, hm undra vilken tid det var jag får fråga sen i skolan, när jag var klar gjorde jag som jag brukar göra, fast mamma låg och sov fortfarande, idag fick det bli ett par jeans shorts och ett linne och ett par vita långa converse sen bar det av till skolan. Emeliy stog vid skåpet som vanligt och hon hade ett brett léende på läpparna, jag kunde nog gissa varför, konserten, juste jag ska ju fråga vilken tid den var,

"Hej Emeliy, du vilken tid var konserten idag?"
"Hej , den börjar vid 19:00 men man får nog vara där liiite tidigare!"
"Aha, sa jag och tog mina böcker"

Vi gick till klassrummet tog våra vanliga platser och började lektionen, dagen flöt på som vanligt, jag kom hem då vaar det massa kartonger överallt

"MAMMA- ropade jag"
"I sovrummet! - ropade hon tillbaka"
Jag gick dit, och mycket riktigt var hon där
"Hej mamma"
"Hej gumman"
"Du jag ska på konsert med Emeliy ikväll kl 19:00"
"Okej, men på vilken?"
"Justin Bieber"
"Men du gillar väl inte han?"
"Jag gillar hans musik men jag är inte besatt av han som vissa andra är"
"Jaha okej men gå du"'
"Taack"

Jag gick till mitt rum där inne var det också fullt utav kartonger, jag gick till min garderob och kollade vad jag skulle ha på mig jag tog fram jeasnshorts och ett linne och mina vita långa converse sen gick jag in i duschen jag stog där riktigt länge för när jag kom ut var klockan halv fem. Jag tog på mig mina kläder, sen sminkade jag mig lätt och sen var jag klar så jag sms:ade Emeliy Jag är klar nu kommer du snart? Kram Hannah ,jag fick svar inom två minuter Japp är hos dig om fem! Kram Emeliy.  Och som hon sa så kom hon efter fem minuter.

När vi hade kommit in vi hade platser längst fram, nu hade han börjat, efter några låtar behövde jag gå på toa och vila mina öron! När jag hade varit på toa när jag var på väg tillbaka till Emeliy så kom någon och sa att jag skulle vara One Less Lonely Girl, jag bara ehh okej, efter ett tag så kom två dansare och tog ut mig på scenen och visade att jag skulle sitta på en pall, då ser jag Emeliy hon stirrade med öppen mun på mig, och jag bara började skratta, när jag tittade bak så såg jag Justin komma emot mig med rosor.

JUSTINS PERSPEKTIV:

Herregud vad söt hon är tänkte jag medans jag dansade och gjorde det jag skulle på scenen,hon var inte så värst galen som alla andra som blir min One Less Lonely Girls hon är nog inget stort fan hon kanske är här med en galen kompis, när jag hade sjungit klart låten så kramade jag henne och vi gick av scenen, innan hon gick så kramade jag henne igen, sen gick hon.. Jag gick ut och fortsatte.

EMELIYS PERSPEKTIV:
När jag såg att Hannah blev One Less Lonely Girl så tappade jag hakan ,det såg nog roligt ut för Hannah skrattade, då stängde jag munnen.

HANNAHS PERSPEKTIV:
När han hade sjungit klart så blev det svart och vi gick av scenen och innan jag gick så kramade han mig igen
sen gick jag,när jag kom tillbaka till min plats så fick jag en del sura miner av några,dom hade nog viljat vara OLLG, när jag kom fram till Emeliy så bara hon tittade på mig och rosorna sen fortsatte kvällen och Justin tittade jätte mycket på mig.

När vi kom hem så var klockan mycket! Jag gick och gjorde det vanliga sen kröp jag ner i sängen och somnade men Justin i tankarna.


_________________________________________________________________________________


Så del 2

Komentera!

Skriver mer imorgon

Part 1 - You´re my favorite girl

Lite Information: Du heter Hannah, du är 16 ska fylla 17 den 15 mars. Du bor i London, Din bästa vän heter Emeliy. Hennes föräldrar skildes när hon var 10 månader, hennes mamma heter Alice.
(Jag kommer andvända bilder på selena, för hon existerar inte i denna novell, man kan säga att hon spelar hannah, ahh du fattar) får se hur det funkar att skriva funkar det inte slutar jag men då säger jag till och gör ett slut på novellen.



Hannahs outfit







HANNAHS PERSPEKTIV:


Jag vaknade av att min väckar klocka ringde, ahh tänkte jag, jag masade mig upp ur sängen och in i duschen, när jag var klar torkade jag mig och drog på mig mina kläder svarta jeans, ett vitt linne och en grå/svart randig cardigan, sen sminkade jag mig, när jag var klar med det gick jag ner till köket och där satt mamma och läste tidningen, jag gick till kylskåpet och började ta fram var jag skulle ha. När jag hade gjort klart mina två smörgåsar satte ja mig mittemot mamma och kollade på henne då tittade hon upp och fråga om inte jag borde skynda mig lite för klockan var kvart i nio och vi började nio och det tar 10 minutet att gå, så jag tryckte i mig det sista av smörgåren och gick och tog på mig mina ballerina skor och skyndade mig i väg till skolan.

När jag kom till skolan så gick jag in och vidare till mitt skåp där mötte jag Emeliy.
( det är onsdag)

"Hej - sa jag samtidigt som jag öppnade mitt skåp"
"Hej, vet du vad - sa Emeliy"
"Ömhh..Nee - sa jag"
"Justin Bieber kommer hit på fredag och du och jag ska på hans konsert. eiip"
"Måste jag?-jag måste säga jag är inte världens största Justin Bieber fan, men det är Emeliy"
"Jaa det måste du sa Emeliy"
"Jaja - sa jag och tog mina franska böcker och stängde skåpet och gick vidare till lektionen med Emeliy släpandes efter mig"

När jag kom in i klasssrummet satte jag mig på min vanliga plats längst bak i, brevidmig satte sig Emeliy. Sen kom läraren in och lektionen började, den flöt på väldigt bra.Riiiiing, det ringde ut, och så fortsatte dagen. Nu var dagen slut och jag gick till mitt skåp och tog grejerna jag skulle ha med hem, Emeliy kom och frågade om vi skulle hitta på något och det ville jag gärna. Vi tog bussen till centrum då började min telefon ringa det var mamma,

"Hej det är Hannah"
"Hej det är jag"
"Hej vad är det"
"Jag vill att du kommer hem"
"Men jag är i centrum med Emeliy"
"Men jag ska berätta en sak"
"Jaja jag kommer väl då"
"Bra"
"Hejdå"
"hej då"

"Jag måste gå - sa jag till Emeliy"
"Varför - sa hon"
"Mamma skulle berätta något - sa jag"
"Jaha, men jag stannar kvar här"
"Okej, hej då"
"Hej då"

Jag tog bussen hem och när jag kom in sparkade jag av migskornaoch ställde min västa vid väggen och gick in i köket där mamma satt

"Vad var det du ville"
"Sätt dig"
"okej - sa jag och satte mig mittemot henne"
"Jo det är så att vi måste flytta till Stratford"
"Va? jag blev stum, varför"
"Jag fick ett jobb där och vi flyttar om två veckor"
"Men jag vill inte flytta"
"Jo nu måste vi"
"Men Emeliy då"
"Du får väl ringa eller säga det till henne"
"Mm, sa jag och gick upp på mitt rum"

Jag tog upp min telefon och ringde upp Emeliy

( f e t / s n e   t e x t   H a n n a h ,   s n e   t e x t   E m e l i y )


"Hej Hannah!"
"Hej det är en grej jag måste säga"
"Okej vaddå?"
"Vi ska flytta till Stratford, Ontario.."
"Va varför då?"
"Mamma fick ett jobb där"
"Jaha.. Men när?"
"På söndag.."
"Men vi går fortfarande på konsären va?"
"Jadå"
"Men vet du vad?"
"Nee"
"Då bor du i samma stad som Justin Biebers bästa vänner, eiip"
"Woow,, Som om jag bryr mig om det, aha"
"Haha, men du jag måste gå nu"
"Okeej hej då syns imorgon!"

Sen gick jag in på datan på twitter och skrev Gonna move to Stratford,Ontario :( sen twittrade jag det sen så kollade jag runt på lite sider, sen märkte jag att klockan hade gått fort så jag stängde ner datan och gick in i badrummet och tvättade bort mitt smink, bytte om sen kröp jag ner i sängen och somnade efter bara några minuter med att vi skulle flytta på tankarna.



__________________________________________________________________________________


Såå första in lägget


Kommentera ä ni gulliga :)

Börjar på del 2 nu 


RSS 2.0